ETEN, ZOALS ETEN BEDOELD IS

Reserveren Vlagtwedde

Heb je iets te vieren

Heb je iets te vieren? Uiteraard is dit ook mogelijk bij Roegh eten en drinken! Of het nou een high tea, vergadering of familiedag is, alles is mogelijk.

De wens van de groep vormt onze leidraad. Vertoeven en eten in een ongedwongen gezellig sfeertje maakt het contact met je familie of collega’s een stuk aangenamer. Bij Roegh eten en drinken kan iedereen zichzelf zijn omdat iedereen zich ’thuis’ voelt bij ons in Vlagtwedde. Bij ons geen opsmuk maar gewoon, ‘ wat je ziet is wat je krijgt ‘ op je bord, in de gastvrijheid en het eten. We passen ons aan bij de wensen van de groep, geen ‘ food waste’ maar we maken klaar waar de groep behoefte aan heeft. We zijn daarin soepel en denken creatief mee voor de ‘ lekkerste’ oplossing.

Daarnaast is de locatie in Vlagtwedde optimaal geschikt om naast het eten in beweging te zijn. Je kunt heerlijk op het terras vertoeven, een ommetje in het bos maken of nog even een balletje slaan op de golfbaan van GC Westerwolde of bij onze eigen midgetgolfbaan. Bedrijfsuitje? Ook geen probleem, wij beschikken over een beamer en schem.

Kortom beleef een ‘Roege oavend’ tijdens je (bedrijfs)uitje in Vlagtwedde zonder etiquette waar nog lang over gesproken zal worden.