ETEN, ZOALS ETEN BEDOELD IS

Reserveren Vlagtwedde

*Ivon; Opgegroeid achter de bar is deze dame zoveel mogelijk op de werkvloer te vinden. Doen wat ze het liefste doet, lekker kletsen en rondrennen, eten keuren, uitzoeken wat de gast wenst en structuur aanbrengen in deze gezellige chaos al altijd wel opzoek naar iets dat kwijt is. Soms ook noodzakelijk achter de laptop, maar gauw weer afgeleid als er gasten langskomen!


*Marina; Gezelligheidsdier, altijd in voor een praatje, zie je deze wervelwind altijd Roegh door rennen. Vaak met poetsdoek in de hand, maar deze gooit ze gauw weer opzij als ze het de gast naar de zin kan maken. Met haar zorgzaamheid en als rots voor onze leuke oproepkrachten een echte onmisbare Roeghe dame!


*Chef Robert; Chef met een hoofdletter C, de lekkerbek die in Vlagtwedde onze voorraden op peil houdt, structuur aanbrengt in de keuken en de sfeer goed houdt met zijn gortdroge humor. Hoe druk het ook is, altijd kalm en met discipline maakt hij met veel liefde een prachtig bord voor je op. Heb je er van genoten, loop dan even naar de keuken, dat vindt ie reuze gezellig!


*Chef Mieke; Onze ster in de keuken van Winschoten is een vrolijke avonturier, reiziger en positivo! Deze duizendpoot is een echte keukenprinses die haar wereldreizen laat terugkomen in haar eten en met liefde interessante verhalen hierover met je deelt! Kom eens een praatje met haar maken als ze in 1 van haar overheerlijke soepen, sauzen of stoofpotjes staat te roeren!


*Alie; ‘Ah moi!’ met deze woorden weet je dat Alie er is! Altijd in voor gezelligheid en een praatje schaterlacht ze je tegemoet! De vrouw die nooit een slecht humeur lijkt te hebben, niet boos lijkt te kunnen worden en nooit een jaar ouder lijkt te worden. Een echt aanwinst voor Roegh!*Naomi; Altijd stabiel, rustig en betrouwbaar, onze wandelende agenda die altijd weet waar alles ligt wat iedereen kwijt is. Ze is een onmisbare factor tussen alle chaotische vakidioten. Deze jonge topper met liefde voor de horeca lijkt misschien rustig, maar als je eenmaal met haar aan het praten bent, kletst ze je de oren van je hoofd.


* Jaap Jan; Onze rots en motivator, de innovatieve man met de frisse blik, leuke ideeën en degene die ons scherp houdt. De creatieve chaoot die er van overtuigd is dat alles in ‘een uurtje’ te realiseren is. All the way from Fryslân (ja, echt!) kom je onze opperboss niet vaak tegen op de werkvloer. Wel af en toe op het terras, alleen als de zon schijnt, met een wit wijntje in zijn hand, trots te zijn op dit leuke bedrijf.

*Charon; Onze collegiale en kletsgrage collega van de receptie die het niet kan laten om af en toe een biertje te tappen of eten naar je tafel te brengen, al dan niet met een telefoon aan haar oor. Eten waar ze trouwens altijd een mening over heeft, want gezelligheid in combinatie met lekker eten is haar grote passie.